Luovuutta-Läheisyyttä-Yhteistyötä Culture, Education, Music, Sports

Levi Golden Gospel 2018

 • Huilustemmat ja Leevi Ahopelto Hullu Poro Areena, Levi
  Huilustemmat ja Leevi Ahopelto Hullu Poro Areena, Levi
 • Minä ja LGG festivaalin johtaja Leevi Ahopelto Levi tunturin huipulla
  Minä ja LGG festivaalin johtaja Leevi Ahopelto Levi tunturin huipulla
 • Tunturimaisema Lapin kesän yöttömässä yössä
Levi tunturin huippu
  Tunturimaisema Lapin kesän yöttömässä yössä Levi tunturin huippu
 • Hullu Poro Areena LGG 2018 Festivaali Hullu Poro Areena
  Hullu Poro Areena LGG 2018 Festivaali Hullu Poro Areena
 • Levi tunturin huipulla tulee!
  Levi tunturin huipulla tulee!

Levi Golden Gospel Festivaali 2018 järjestettiin Levillä ja Hullu Poro Areenalla toista kertaa. Olin tutustunut vuoden mittaan kesän 2017 tapahtumaan, siksi osallistuinkin mielelläni tänä kesänä 11.-17.6.2018 järjestetyn festivaalin päätöskonsertteihin ja loppuhuipentumaan Levi tunturin huipulla. Tämän kesän festivaalin esiintyjiä olivat mm. Susan & VIA-Music, Jippu, Lasse Heikkilä, Leevi Ahopelto, Saila, Rainer Frisk, Arild Moso, René, Revontulet-kuoro, Kivala-kodin asukkaat, Elina Vettenranta, Jouni Somero, Jousi trio sekä varsin tasokas orkesteri. Hullu Poro Areena tarjosi hienot puitteet onnistuneelle tapahtumalle, yksi konserteista järjestettiin Levillä sijaitsevassa Marian Kappelissa. Tunnelma tapahtumassa oli välitön ja lämminhenkinen sekä varsin positiivinen. Uusi ihminen otettiin hymyillen vastaan mukaan osaksi tapahtumaa. Päätöskonsertin ohjelmisto oli varsin menevää ja letkeää hengellistä musiikkia ammattitaidolla toteutettuna. Orkesteri antoi parastaan ja laulusolistit olivat laidasta lukien upea äänisiä. Hengellisen musiikin ystäville ja muillekkin hieman uudenlaista ja sanomaltaan syvällisempää tapahtumaa kaipaaville festivaalin antia voi lämpimästi suositella. Mukaan voi tulla mielestäni puhtaasti musiikin ystävänä tai sitten hengellisen sisällön annin vuoksi. Osanan festivaalia järjestettiin myös Business Foorum. Mukana tapahtumassa ja myös esiintyjinä olivat kehitysvammasten ihana ryhmä Kivala-kodista Lempäälästä. Tapahtuman ja festivaalin johtajana toimii Leevi Ahopelto ja taiteellisena johtajana toimii MuM Lasse Heikkilä.

Itselleeni päätöskonserteissa mukana oleminen tarjosi hienon tilaisuuden edustaa työnantajaa, päätöksen työ- ja lukuvuodelle rakkaan musiikki- ja soittoharrastuksen parissa. Unohtumaton elämys oli Levin huipulla keskiyöllä satumaisen kauniissa tunturimaisemassa ja iloisessa ihmisjoukossa. 

Leville on hyvät kulkuyhteydet ja tänne voi matkustaa lentäen myös kesäsesongin aikana, joskin lentovuorot ovat hieman harvemmat kuin talvikautena. Kittilän lentokenttää laajennetaan parhaillaan matkailijoiden parhaaksi. Tapahtuma ja festivaali ollaan järjestämässä myös ensi kesänä 2019, joten pistäpä viikko kalenteriisi ja seuraa tapahtuman järjestymistä seuraavista osoitteista

https://www.e-compass.fi/single-post/2017/01/29/LEVI-G24---hengellisen-musiikin-viikko-11-187

https://www.facebook.com/LeviGoldenGospel/

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat